Vessünk véget közösen a kormány hazugságainak!

Szerző: | febr 25, 2019 | Blog

Aki az elmúlt pár napot nem egy internet nélküli barlangban töltötte, az jó eséllyel értesült róla, hogy a Fidesz ismét 10 milliárd forintnyi közpénzt fordít egy újabb hajmeresztő és teljesen értelmetlen kampányra.

A kormány legújabb húzásával már összesen több mint 56 milliárdot dob ki az ablakon valóságtorzító propagandagépezetének működtetésére. A legújabb kampány, amiben az Európai Bizottság leköszönő, néppárti elnöke és Soros György könnyen cáfolható hazugságok társaságában látható – a fideszes hagyományokat követve – ismét hamis, unióellenes állításokkal próbálja megtéveszteni a magyar választópolgárokat.

A közelgő európai parlamenti választásokra előhangoló, legfrissebb agymenésükkel azt szeretnék elhitetni a hazai választópolgárokkal, hogy az Európai Unió bevezetné a kötelező betelepítési kvótát, gyengítené a tagállamok határvédelmi jogait és migránsvízummal könnyítené a bevándorlást. Pedig ennél messzebb nem is állhatnának a valóságtól, amit az Európai Bizottság reakciója is bizonyít, amiben egy nap leforgása alatt gyakorlatilag minden kormányzati hazugságot cáfoltak, ami a plakátokon olvasható.

Pártállástól függetlenül, az európai politikusok zömével egyetemben mi is úgy gondoljuk, hogy mérhetetlenül káros a Fidesz minden tényt nélkülöző kommunikációs kampánya, ezért is indítjuk útjára Valóság-kampányunkat, amivel a legfontosabb problémákra szeretnénk felhívni a még itthon maradt emberek figyelmét.

Ugyanis szerintünk akkor tudunk egy igazán erős országot építeni, ha végre nem képzelt ellenségekkel hadakozunk, hanem olyan létfontosságú témákra fókuszálunk, mint az elképesztő méreteket öltő elvándorlás, az egészségügyet egyre jobban veszélyeztető orvoshiány, az oktatás alapjait megrengető tanárhiány vagy éppen az, hogy Orbán Viktor úgy lett az ország leggazdagabb embere, hogy közben Magyarországot az Európai Unió egyik legszegényebb tagállamává tette.

A valódi problémákra fókuszáló plakátjaink hamarosan ellepik az országot, viszont ehhez a Te segítségedre is szükségünk lesz. Ha teheted, támogass minket adományoddal, hogy sikeres tájékoztató kampányunkkal eljuttathassuk a valóságot a magyar állampolgároknak! Ezt kétféleképpen tudod megtenni:

1.) Banki átutalással:

Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Kedvezményezett címe: 1053 Budapest, Múzeum krt. 13.
Számlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00030420-00000003
IBAN: HU22-10400205-00030420-00000003

Fontos, hogy a közlemény rovatba a következőt írd: Kampány adomány, [név] [cím]

pl.: Kampány adomány, Kovács József, 1077, Ady u. 22.

2.) PayPallal az alábbi oldalunkon keresztül!

Te is ragasztanál? Akár le is töltheted és ki is nyomtathatod a plakátok alsó részét kitakaró matricákat! Kérjük, hogy mindig csak a plakátokra ragasszatok.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest