Valóság-kampányt indít a Momentum

Szerző: | febr 21, 2019 | Magyarország

 

A kormány újabb milliárdos költségű plakátkampányt indít lakossági tájékoztatás néven. A Momentum egyetért abban a kormánnyal, hogy minden magyar embernek joga van tudni, mik azok a ügyek, amik alapjaiban veszélyeztetik Magyarországot.

 

Mi azonban képzelt ellenségek helyett valódi problémákról beszélünk!

 

Mert a valódi veszélyt az országra nem a migráció vagy Soros György jelenti, hanem az orvoshiány, a tanárhiány, és a tömeges elvándorlás – vagy éppen az, hogy valójában a miniszterelnök Magyarország leggazdagabb embere.

 

Ha neked is eleged van a gyűlöletszításból és az egész országot ellepő propagandaplakátokból, amelyek egyetlen célja, hogy hazugságokkal félelmet keltsenek, akkor segíts minket, támogasd adományoddal a Momentum tájékoztató kampányát! Mindent megteszünk, hogy minél többekhez eljuttassuk a valóságot – ha leuralják a plakátpiacot, szórólapokra, egyéb hirdetésekre váltunk.

 

Így támogathatsz minket banki utalással:

Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Kedvezményezett címe: 1053 Budapest, Múzeum krt. 13.
Számlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00030420-00000003
IBAN: HU22-10400205-00030420-00000003

Fontos, hogy a pártfinanszírozási törvény előírásai miatt a közlemény rovatba a következőt írd: Kampány adomány, [név] [cím]
pl.: Kampány adomány, Kovács József, 1077, Ady u. 22.

 

A PayPallal történő fizetésről további részleteket találtok a https://momentum.hu/momentum-tamogatas oldalon.

Te is ragasztanál? Akár le is töltheted és ki is nyomtathatod a plakátok alsó részét kitakaró matricákat! Kérjük, hogy mindig csak a plakátokra ragasszatok matricákat.

Köszönjük, hogy te is segíted a munkánkat! Dolgozzunk közösen egy olyan országért, ahonnan nem kell elmenni, ahova érdemes hazajönni!

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest