Üvegzseb

Pénzügyi beszámolók

A Momentum Mozgalom 2019. évi pénzügyi beszámolója
A Momentum Mozgalom 2018. évi pénzügyi beszámolója
A Momentum Mozgalom 2017. évi pénzügyi beszámolója


Korábbi kampányaink

Részletezett beszámoló a 2018-as országgyűlési kampány költéseiről

A Momentum Mozgalom az országgyűlési választási kampányban összesen 520 631 744 Ft támogatási összeget használt fel. A Momentum a kampányköltségek felhasználásáról szóló,  többi pártéhoz hasonlóan részletezett beszámolóját 2018 júniusban közzétette (link), ami a Magyar Közlöny 2018. Július 30-i számában is megjelent.

A vizsgálat második szakaszában az Állami Számvevőszék október 26-án küldte el azt a levelet, amelyben a részletesebb kampánybeszámolót kéri. Ez azonban semmilyen konkrét információt nem tartalmazott arra vonatkozóan, hogy milyen anyagokat, mikor, milyen formában és hova, milyen csatornán kell benyújtani. Az ehhez kapcsolódó, bizonyítható megkereséseinket bár megkapta az ÁSZ, azokra azonban egyszer sem reagált érdemben, ezért 5 munkanapon belül elektronikus és postai úton is elküldtük az általunk minimum adatszolgáltatásnak vélt elszámolásokat, aminek részét képezte a részletesebb bontásban készült elszámolás is.

Nolimpia kampány

Az olimpiai népszavazási kampányunkra befolyt összeg: 18 239 762 Ft

Az olimpiai népszavazási kampányra beérkezett támogatásokat ebben a táblázatban, kampányköltségvetésünket pedig ebben a dokumentumban tekintheted meg.

Momentum Mozgalom © 2020 | Proud member of