Átláthatóan működünk

A választók többek között azért is választottak meg minket, hogy ellenőrizzük: senki nem lop közpénzt, a rendelkezésre álló forrásokat pedig átláthatóan, a legfontosabb problémákra költjük: egészségügyre, oktatásra, környezetvédelemre.

A Momentum szerint nem csak a legfontosabb politikai pozíciókban ülőknek, hanem a Momentum összes választott képviselőjének meg kell mutatnia, hogy pontosan milyen anyagi helyzetben van, és mik állnak a tulajdonában. Ezért a Momentum a polgármesterek mellett az összes önkormányzati képviselőjének és megyei képviselőjének vagyonnyilatkozatát is nyilvánosságra hozza.

 

Támogass minket!

Ha egyetértesz céljainkkal, és segíteni szeretnéd a munkánkat, kérjük támogass bennünket! Az adományodból jobb hellyé tesszük Magyarországot.

Legyél az önkéntesünk!

Építsük fel együtt az Új Magyarországot! Segíts nekünk, hogy segíthessünk! Tennivaló van bőven, és biztosan találunk olyat, ami kedvedre való.

Korábbi kampányaink elszámolása

Részletezett beszámoló a 2018-as országgyűlési kampány költéseiről

A Momentum Mozgalom az országgyűlési választási kampányban összesen 520 631 744 Ft támogatási összeget használt fel. A Momentum a kampányköltségek felhasználásáról szóló, többi pártéhoz hasonlóan részletezett beszámolóját 2018 júniusban közzétette, ami a Magyar Közlöny 2018. július 30-i számában is megjelent.

A vizsgálat második szakaszában az Állami Számvevőszék október 26-án küldte el azt a levelet, amelyben a részletesebb kampánybeszámolót kéri. Ez azonban semmilyen konkrét információt nem tartalmazott arra vonatkozóan, hogy milyen anyagokat, mikor, milyen formában és hova, milyen csatornán kell benyújtani. Az ehhez kapcsolódó, bizonyítható megkereséseinket bár megkapta az ÁSZ, azokra azonban egyszer sem reagált érdemben, ezért 5 munkanapon belül elektronikus és postai úton is elküldtük az általunk minimum adatszolgáltatásnak vélt elszámolásokat, aminek részét képezte a részletesebb bontásban készült elszámolás is.

Nolimpia kampány

Az olimpiai népszavazási kampányunkra befolyt összeg: 18 239 762 Ft
Az olimpiai népszavazási kampányra beérkezett támogatásokat ebben a táblázatban, kampányköltségvetésünket pedig ebben a dokumentumban tekintheted meg.

A költségvetési támogatásban részesülő pártok 2018-2019. évi gazdálkodása törvényességének ellenőrzése a Momentum Mozgalomnál – ÁSZ jelentés

A Momentum írásbeli válasza az ÁSZ jelentésre

Csatlakozz hozzánk!

Nem hagyhatjuk, hogy Magyarország végérvényesen keletre sodródjon. Küzdjünk tovább együtt az európai, nyugati Magyarországért! Gyere velünk!

Nézd meg a helyi szervezeteinket!

Számos helyi szervezettel rendelkezünk Magyarországon, Európában és a tengerentúlon is. Nézd meg, melyik van hozzád legközelebb!

Momentum zászló parlament