Propaganda helyett valódi konzultációt!

Szerző: | jún 22, 2020 | Magyarország

A Momentum csatlakozik a konzultációs levelek begyűjtéséhez, és országos szintű valódi konzultációt indít.

Itt találod pultjainkat

A Momentum is csatlakozik Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselők akciójához, mely a kormány konzultációs íveinek begyűjtését célozza meg. Ezzel párhuzamosan a Momentum országos szintű, valódi konzultációt indít, ugyanis a jelenlegi kampány is azt mutatja, a kormánynak eszébe sem jut valódi kérdéseket feltenni. A következő hetekben az ország összes megyéjében, összesen mintegy 100 településen lesznek ott a Momentum pultjai, ahol leadhatók a nemzeti konzultációs ívek, és kitölthető a Momentum valódi konzultációja. Utóbbi online is elérhető a konzultacio.momentum.hu oldalon, így bárki elmondhatja a véleményét a kormány válságkezeléséről. 

“Nehéz időszakon van túl Magyarország: a koronavírus-járvány következtében százezrek veszítették el a munkájukat, családi vállalkozások, sőt, teljes családok mentek tönkre vagy kerültek a csőd szélére. Orbán Viktor viszont válságkezelés helyett a saját hatalmának megerősítésére, az önkormányzatok leépítésére, saját strómanjainak gazdagítására használta a járványt. Mészáros Lőrinc tízmilliárdokat kapott luxusszállodák fejlesztésére, 700 milliárd forintért építünk kínai vasútvonalat, újabb hatalmas pénzek jutottak stadionépítésre. Egyértelműek a kormány prioritásai: válságkezelés helyett folytatják a “nemzeti” oligarchaosztály feltőkésítését. És mint rengetegszer az elmúlt 10 évben, a valódi válságot most sem kezelni akarják; csak elterelni róla a figyelmet. Ennek az eszköze a legújabb, nemzeti konzultáció néven futó propagandakampány, amely hazug és manipulatív kérdéseivel fedné el, mennyire felkészületlen a kormány egy közelgő gazdasági visszaesésre.” – mondta Fekete-Győr.

A nemzeti konzultáció íveinek begyűjtésének lényege, hogy megmutassuk, az embereknek elegük van a kormány propagandából, a manipulációból. A magyarok nem tűrhetik, hogy a saját pénzükön zúdítsák rájuk a propagandát, egész országban összefogtak civilek és szervezetek, hogy elítéljék a propagandát és begyűjtsék az íveket. MILLIÁRDOKBA KERÜLŐ PROPAGANDA HELYETT VALÓDI KONZULTÁCIÓT, VALÓDI SEGÍTSÉGET! 

Mondd el te is a véleményedet a válságkezelésről, hogy ne csak a sajátjukat hallják!

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest