Vegyél te is egy pozitív plakátot az országnak!

Szerző: | okt 10, 2017 | Hírek

 

A “Soros-tervről” szóló konzultációját hirdeti országszerte a kormány, de mi nem hagyjuk szó nélkül, hogy gyűlölettel lepik el az utcákat.

 

Pozitív plakátkampányt indítunk, hogy megmutassuk: nem adjuk a jövőnket!

 

Ha neked is eleged van a gyűlöletkampányból, és az egész országot ellepő propagandaplakátokból, amelyek egyetlen célja, hogy egymás ellen fordítsa a magyarokat, akkor segíts és támogasd adományoddal a Momentum pozitív plakátkampányát!

 

 

Minél több támogatás folyik be, annál több helyen tudjuk eljuttatni a pozitív üzenetünket az emberekhez. Segíts és légy részese annak, hogy pozitívra változtatjuk az utcák képét!

A kormány “Állítsuk meg Brüsszelt! plakátjaira reagáló “Indítsuk be Magyarországot!” kampánnyal már megmutattuk, a közösség erejével ki tudunk állni a gyűlölet ellen. Akkor 11 millió forintot gyűjtöttünk össze és 455 helyre raktuk ki a plakátunkat.

 

Támogatásodat az alábbi módokon tudod eljuttatni hozzánk:

 

Banki átutalással:

Számlaszám:10102086-86298000-01004006

SWIFT: BUDAHUHB

IBAN: HU04101020868629800001004006

A közlemény rovatba a következőt írd: Pozitív kampány

A közlemény végére írhatod azt is, melyik megye plakátját támogatod!

 

Paypalon keresztül:

 

 

Támogasd a pozitív kampányt!

 

Másképp látjuk, mint a kormány: szerintünk a jövőnkkel kell foglalkoznunk, nem a gyűlöletkeltéssel. Nem hagyhatjuk, hogy egymás ellen uszítsanak minket, ezért pozitív üzenettel szólítjuk meg az embereket.
Mire lesz elég az adományod?

5.000 forintból már egy négyzetméternyi plakátot is megfinanszírozhatsz. Nagyjából 50.000 forintért pedig egy egész óriásplakáttal járulhatsz hozzá a kampányhoz. A cél, hogy az ország minden megyéjébe eljussanak a plakátjaink. Te is tehetsz azért, hogy minél több helyre jusson el a pozitív kampány: utaláskor írd be a közleménybe, hogy melyik megye plakátját támogatod!

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest