Magyarországnak felelős és hozzáértő kormányfőre és kormányra lenne szüksége

Szerző: | dec 21, 2022 | Magyarország

A magyar miniszterelnök december 21-i évértékelőjén ismét másra mutogatott, és nem vállalta a felelősséget azért, hogy hazánk az elmúlt évtizedek egyik legnehezebb időszakát éli. Egyszerre megdöbbentő és kétségbeejtő, hogy Orbán Viktor hosszú percekig beszélt a szerinte “rendkívüli teljesítményekről”, de egy szót sem ejtett a hazánkat sújtó gazdasági és megélhetési válságról.

Rekord árstop-infláció az élelmiszereken, elképesztően megemelt energiaárak, gyenge forintárfolyam, miközben számtalan családnak arról kell döntenie, hogy a hónap végén befűti-e otthonát, vagy bevásárol, ráadásul hónapok óta tüntetnek a tanárok és a diákok a megbecsülésért. Ez az év végi mérleg, amelyre Orbán Viktor csak az általa megszavazott szankciókat, az általa kinevezett minisztert, az általa kitalált és bevezetett gazdasági rendszert és saját pártja által megválasztott jegybankelnököt tudta hibáztatni.

Mondjuk ki az igazságot: a Fidesz nem mondott igazat, a saját választónak is hazudott és soha nem látott káoszkormányzást hajtott végre az elmúlt évben is. Magyarországnak egy felelős és hozzáértő kormányfőre és kormányra van szüksége.

Egy olyan vezetőre van szüksége az országnak, aki kimondja az igazságot akkor is, ha fáj. Véget kell vetni az árstop-inflációnak, meg kell szüntetni a Fidesz-felárat, már rég ki kellett volna egyezni az EU-val.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest