A holland kormánypártnál járt a Momentum

Szerző: | szept 9, 2017 | Hírek

Hollandiába látogatott a Momentum, hogy bemutassa a párt politikai tapasztalatait és a jövőre vonatkozó vízióit. A vezetőségi tagokból álló, Fekete-Győr András pártelnök vezette delegációt a holland kormánypárt, a Szabadság és Demokrácia Néppártja (VVD) fogadta Hágában.

 

A Momentum nagyra becsüli a VVD munkáját egy virágzó és biztonságos Hollandiáért, és osztjuk a szabadság és a demokrácia általuk is képviselt értékeit” – nyilatkozott Fekete-Győr András.

 

A delegáció először Anne Mulderrel, a VVD európai ügyekért felelős képviselőjével tárgyalt, aki megosztotta álláspontját az Európai Unió jövőjével kapcsolatban. Látogatásuk során Fekete-Győr András kiemelte a Momentum hasonló nemzetközi kezdeményezéseit, ideértve a párt közös munkáját olyan regionális partnerekkel, mint a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR), Az Új Ausztria és Liberális Fórum (NEOS), vagy a lengyelországi Modern (Nowoczesna).

 

Fontosnak tartjuk a kölcsönös partneri viszony intenzív ápolását a hasonló értékrendet képviselő európai pártokkal. Hollandia nem csupán Magyarország fontos stratégiai partnere, hanem barátunk és szövetségesünk egy erős Európa kiépítésében” – mondta Fekete-Győr András.

 

A Momentum kampánycsapata betekintést nyerhetett a VVD legutóbbi kampánystratégiájába is, Bas Erlings, a párt 2017-es választási kampánymenedzsere által. Erlings jelentős szerepet játszott a VVD átütő diadalában Geert Wilders populista pártjával, a Szabadságpárttal (PVV) szemben.

 

Választási kampányunk fő célja Orbán Viktor félelmen és megfélemlítésén nyugvó politikai rendszerérenek tégláról téglára történő lebontása. Kormányra kerülve egy olyan stabil, növekvő és demokratikus Magyarországért fogunk dolgozni, amelyre mindannyian büszkék lehetünk majd.”  – mondta Fekete-Győr András.

 

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest