Folytatjuk a Valóság-kampányt!

Szerző: | márc 25, 2019 | Magyarország

 

A héten elindítjuk a Valóság-kampányunk második szakaszát. Ennek keretében tájékoztató szórólapozásba kezdünk országszerte, másrészt az egész országot bejáró plakátautó-kampányt indítunk, hasonlóan az őszi ALDE-s akcióhoz.

 

A Valóság-kampányt a kormány hazug, Soros-Junckeres plakátkampányára reagálva indítottuk el, ugyanis a kormánnyal ellentétben mi úgy gondoljuk, hogy propaganda helyett az emberek valódi problémáiról kell beszélni. Az elvándorlásról, a korrupcióról, az egészségügy és az oktatás folyamatosan romló színvonaláról.

 

Eredetileg óriásplakátok formájában is szerettük volna a valódi problémákra felhívni a figyelmet, de több ízben is akadályba ütköztünk. A plakát cégek a hivatalos megkeresésekre nem válaszoltak, informális úton viszont többen jelezték, hogy nem mernek olyan plakátkampánynak helyet biztosítani, amely Orbánt támadja.

 

A Valóság-kampány folytatását nektek köszönhetjük. A kampány februári bejelentése óta közel 4 millió forint gyűlt össze több mint 500 felajánlásból. Nagyon köszönjük a támogatást!

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest