“Eladó” táblát raktunk Lázár János kastélyára

Szerző: | ápr 28, 2023 | Magyarország

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese, Stummer János, a Momentum politikusa és Körmendi Zoltán, a Momentum szegedi politikusa Lázár János batidai kastélyánál akciózott. “Eladó” feliratú táblát és egy molinót helyeztek el a miniszter birtokának kerítésén.

Mint ismert, a Momentum hetek óta küzd az ellen, hogy Lázár János tervei szerint 12, közpénzből felújított kastély kerüljön a fideszes haverok kezébe. Most a Momentum politikusai arra szólították fel Lázárt, hogy a saját birtokát is tegye a privatizációs listára.

„Ha Lázár János szerint a készülő törvénytervezet nem lopás, akkor mi arra biztatjuk őt, hogy a amellé a másik 12 kastély főúri kastély mellé nyugodtan írja oda a Lázár-kastélyt is” – mondták az esemény résztvevői.

A Momentum politikusai szerint a 35 milliárd közpénzből felújított, több száz milliárd értékű kastélyokat magánkézbe adni egyenesen a nemzet meglopása.

Az esemény végén Bedő, Stummer és Körmendi “A maga kastélyát ki kapja?” feliratú molinót és “eladó” feliratú táblát helyeztek ki Lázár birtokára.

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest
Ez AZ a Budapest