“Eladó” táblát raktunk Lázár János kastélyára

Szerző: | ápr 28, 2023 | Magyarország

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese, Stummer János, a Momentum politikusa és Körmendi Zoltán, a Momentum szegedi politikusa Lázár János batidai kastélyánál akciózott. “Eladó” feliratú táblát és egy molinót helyeztek el a miniszter birtokának kerítésén.

Mint ismert, a Momentum hetek óta küzd az ellen, hogy Lázár János tervei szerint 12, közpénzből felújított kastély kerüljön a fideszes haverok kezébe. Most a Momentum politikusai arra szólították fel Lázárt, hogy a saját birtokát is tegye a privatizációs listára.

„Ha Lázár János szerint a készülő törvénytervezet nem lopás, akkor mi arra biztatjuk őt, hogy a amellé a másik 12 kastély főúri kastély mellé nyugodtan írja oda a Lázár-kastélyt is” – mondták az esemény résztvevői.

A Momentum politikusai szerint a 35 milliárd közpénzből felújított, több száz milliárd értékű kastélyokat magánkézbe adni egyenesen a nemzet meglopása.

Az esemény végén Bedő, Stummer és Körmendi “A maga kastélyát ki kapja?” feliratú molinót és “eladó” feliratú táblát helyeztek ki Lázár birtokára.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest