Bedő Dávid képviselőjelölt – Budapest 02. OEVK

Újbuda sorsa mindig is szívügyem volt, hiszen itt nőttem fel, és itt is élek mind a mai napig. Amióta az eszemet tudom, érdekel a politika, érdekel, hogy mi folyik körülöttem az országban és a nagyvilágban. Már a nagyszüleim is itt éltek Újbudán, és a műegyetem hallgatóiként aktív részesei voltak az 56-os eseményeknek.

Közgazdasági diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem 2015-ben. Az elmúlt hat évben pénzügyi és marketing területen is szereztem szakmai tapasztalatot, de a tenni akarás nem hagyott nyugodni. Így amikor 2017 januárjában megismerkedtem az akkor frissen párttá alakuló Momentum Mozgalommal, egyből tudtam, hogy eljött az idő!

Úgy gondolom, hogy országunk felemelkedését, csak a politikai generációváltás hozhatja el. Újító megoldásokra, fiatalos lendületre van szükség, hogy a rendszerváltás valóban megtörténjen, és Magyarország végre átléphessen a XXI. századba. Valós képviseleti demokráciát kell létrehoznunk, ahol a kerületben élők érdekei megfelelően vannak képviselve az országgyűlésben, hogy a helyi problémákat megoldhassuk.

Újbudán elsősorban az egészségügy rendbetételére, a családok támogatására, az oktatás és a tömegközlekedés fejlesztésére kell hangsúlyt helyezni. A várólisták hosszának csökkentése, a telemedicina bevezetése, az akadálymentes közlekedés, a bölcsődei férőhelyek számának növelése vagy az apahónapok bevezetése mind olyan dolgok, amelyek az itt élők mindennapjait tennék könnyebbé. A források ésszerű felhasználásával, átlátható beruházásokkal olyan nagyobb fejlesztéseket is végre tudnánk hajtani mint a 4-es metró meghosszabbítása Gazdagrét felé, vagy a szuperkórház ésszerű kivitelezése a kerület egyik frekventáltabb területén.

Magyország hosszútávú sorsa most a tét. El kell döntenünk, hogy esélyt adunk az új generációnak, a fiatal, cselekvő és tenni akaró embereknek a politikában, vagy a régi lejáratott politikai elitet bízzuk meg ismét az ország vezetésével. Támogasson engem és a Momentumot, hogy együtt építhessünk egy XXI. századi Újbudát és Magyarországot!

Bedő Dávid
Facebook |  E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva