Betemetjük a bal-jobb közötti árkokat

Szerző: | aug 3, 2017 | Hírek

A Momentumnak több ezer támogatója van, és büszke arra, hogy a sikeres techvállalkozó Bojár Gábor és a mezőgazdasági vállalkozó Raskó György is köztük vannak. Ők ketten mostantól névvel is vállalják támogatásukat. A Momentummal jobb- és baloldaliak, fővárosiak és vidékiek, innovátorok és agrárszakemberek közösen cselekednek Magyarország beindításáért.

A Momentum állami támogatás nélkül, főleg kisebb adományokból működik: 1100 tagja és több ezer aktivistája fáradhatatlanul, ingyen dolgozik. A párt nem fogad el olyan adományt, amit a közösség véleményétől eltérő politikai elváráshoz kötnek: ahogy Bojár Gábor és Raskó György is kiemelték a Heti Válasznak adott interjújukban, támogatásuk „mindenféle kérés nélkül” szólt. A Momentum az emberektől olyan konkrét ügyekre kér és kap támogatást, mint az olimpiai népszavazásról szóló kampány, az “Indítsuk be Magyarországot” plakátkampány, a Momentum országjárása, illetve a Cselekvés Köreinek helyi akciói.

Mivel Bojár Gábor és Raskó György egyben saját területeiknek elismert szakemberei is, programjavaslatokat is megfogalmaznak a Momentumnak, ahogy ezt egyébként bárki megteheti. A javaslatok beépítéséről szakpolitikai munkacsoportjaink döntenek. Raskó Györggyel rendszeresen egyeztetnek a Momentum agrárpolitikai és vidékfejlesztési szakemberei, Bojár Gábor pedig a Momentum vállalkozásösztönzési vízióját véleményezte. A Momentum minden szakpolitikai javaslatot szívesen fogad az október 15-én megjelenő programjához a [email protected] címen és az országjárás egyes fórumain.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest