Személyre szabott térképpel vártuk Orbánt Gödöllőn

Szerző: | dec 3, 2021 | Helyi szervezeti hírek

A Momentum Gödöllői Helyi Szervezete személyre szabott térképpel várta Orbán Viktort a Gödöllői Uszoda átadó ünnepségén. A térképen azokat a területeket jelölték be, amelyeket strómanjain keresztül Orbán Viktor birtokol.

„Bejelöltük neki a Gödöllő térképen, hogy hol találja azokat a területeket, amiket a magyar állam ingyen annak a magánalapítványnak adott, amelynek élén Lázár János és Csányi Sándor, Orbán strómanjai ülnek. Ebbe az alapítványba került Gödöllő város szimbóluma, a Királyi Kastély, a hosszú múltra visszatekintő gödöllői egyetem (idéntől Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem) és a frissen átadott uszoda is.”

A helyiek arra akarták felhívni a figyelmet, hogy amíg a Budapest Városháza műbalhéjával tele van a fideszes média, addig több ezermilliárd közvagyon magánkézbe játszásánál nem emelték fel a hangjukat.

„Ezek az épületek, területek, intézmények nem a közvagyont gyarapítják – annak ellenére, hogy abból épültek –, hanem Orbán legfőbb bizalmasainak birtokában van. Minden egyes forint, amit ezekben elköltünk, az Lázárhoz és Csányihoz vándorol. Érdekes, hogy a fideszes média és a helyi fideszes trolloldalak mennyire fel vannak háborodva a budapesti városháza eladása körüli „botrányon”, de az ellen nem volt semmi mondanivalójuk, hogy a Fidesz-kormány INGYEN odaadta Gödöllő város és a magyar emberek legszebb kincseit egy magánalapítványnak.”

További részletek a gödöllői Momentum Facebook oldalán.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest