Orbán úgy táncol, ahogy Putyin fütyül

Szerző: | febr 1, 2022 | Európa, Magyarország

Orbán Viktor egy napot Oroszországban töltött, hogy találkozzon Vlagyimir Putyinnal. A magyar miniszterelnök évek óta Putyin egyik leghívebb követője: olyannyira, hogy politikájával kiszolgáltatja neki Magyarországot.

Az Ukrajna megszállását fontolgató Putyin nemrég arra szólította fel hazánkat, hogy hagyjuk el a NATO-t, vagyis áruljuk el szövetségeseinket, mondjunk le szuverenitásunkról, és tegyük Magyarországot katonailag védtelenné. Orbán ez ellen semmilyen formában nem tiltakozott a megbeszélés során.

Orbán Viktor 2007-ben még úgy nyilatkozott, hogy nem szabad megengedni, hogy Magyarországot a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék az oroszok, ma már az orosz gázt tekinti a rezsicsökkentés kulcsának.

A találkozót a momentumosok sem hagyhatták szó nélkül, így a TizenX-szel karöltve kijavítottunk néhányat  az országot elárasztó propagandaplakátok közül.

A magyarok sajnos évek óta a Putyin show-t nézik, sőt, sajnos a modern színházakhoz hasonlóan már nem csak nézők, de szereplők is. A főnök Putyin, a mini klón pedig Orbán Viktor.

 

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest