Nyílt levél Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony részére

Szerző: | jan 24, 2018 | Hírek

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tiborcz István és az önkományzat sötétséget hozott Kecskemétre. Kecskemét közvilágítását Orbán Viktor vejének cége, az ELIOS “korszerűsítette”. Ennek folyományaként az utcákon és a gyalogátkelőkön olyannyira romlottak a látási viszonyok éjszaka, hogy csak idő kérdése volt, mikor követel mindez emberéletet. 2017 első három negyedévében a közúti balesetek Bács-Kiskun megyében követelték a legtöbb áldozatot. Eközben az Orbán-család sok milliárd forinttal gazdagodott.

A tragédia 2018. február 7-én újra bekövetkezett.

Vajon Orbán Viktor veje, Tiborcz Istvánt csak a felmarkolt közpénz érdekli, vagy nyugtalan a lelkiismerete? És vajon önt, Kecskemét polgármesterét csak az érdekli, hogy eleget tett a kormányfő és közvetlen köre elvárásainak bármi áron, vagy vannak álmatlan pillanatai? Hány végzetes balesetnek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István végre tényleg a “saját lábukra álljanak”, és ne a mi pénzünkön élősködjenek?

Mit kíván Kecskemét önkormányzata tenni a veszélyes helyzet ellen, amely már több tragédiát is okozott? Mi a fontosabb önnek: a kecskeméti polgárok biztonsága vagy az Orbán család további gazdagítása? Kinek tartozik elszámolással: nekünk, kecskemétieknek, vagy Tiborcz Istvánnak? Mit tesz annak érdekében, hogy a veszélyt elhárítsa, és biztosítsa a kecskeméti polgárok és gyermekeink biztonságát? Mit tesz annak érdekében, hogy visszaszerezze azt a pénzt Tiborcz Istvántól, amit a pocsék, és – a tragikus tapasztalatok szerint – életveszélyt okozó hanyag munkáért vett fel?

Felszólítjuk Önt arra, hogy emelje fel szavát városunk érdekében, hiszen a felhatalmazást arra kapta az önkormányzati választáson, hogy a város lakóinak érdekeit képviselje!

Várjuk mielőbbi intézkedését!

Tisztelettel:
Bodrozsán Alexandra

Fotó: Bús Csaba / baon.hu

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest