Nyílt levél Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony részére

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tiborcz István és az önkományzat sötétséget hozott Kecskemétre. Kecskemét közvilágítását Orbán Viktor vejének cége, az ELIOS “korszerűsítette”. Ennek folyományaként az utcákon és a gyalogátkelőkön olyannyira romlottak a látási viszonyok éjszaka, hogy csak idő kérdése volt, mikor követel mindez emberéletet. 2017 első három negyedévében a közúti balesetek Bács-Kiskun megyében követelték a legtöbb áldozatot. Eközben az Orbán-család sok milliárd forinttal gazdagodott.

A tragédia 2018. február 7-én újra bekövetkezett.

Vajon Orbán Viktor veje, Tiborcz Istvánt csak a felmarkolt közpénz érdekli, vagy nyugtalan a lelkiismerete? És vajon önt, Kecskemét polgármesterét csak az érdekli, hogy eleget tett a kormányfő és közvetlen köre elvárásainak bármi áron, vagy vannak álmatlan pillanatai? Hány végzetes balesetnek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István végre tényleg a “saját lábukra álljanak”, és ne a mi pénzünkön élősködjenek?

Mit kíván Kecskemét önkormányzata tenni a veszélyes helyzet ellen, amely már több tragédiát is okozott? Mi a fontosabb önnek: a kecskeméti polgárok biztonsága vagy az Orbán család további gazdagítása? Kinek tartozik elszámolással: nekünk, kecskemétieknek, vagy Tiborcz Istvánnak? Mit tesz annak érdekében, hogy a veszélyt elhárítsa, és biztosítsa a kecskeméti polgárok és gyermekeink biztonságát? Mit tesz annak érdekében, hogy visszaszerezze azt a pénzt Tiborcz Istvántól, amit a pocsék, és – a tragikus tapasztalatok szerint – életveszélyt okozó hanyag munkáért vett fel?

Felszólítjuk Önt arra, hogy emelje fel szavát városunk érdekében, hiszen a felhatalmazást arra kapta az önkormányzati választáson, hogy a város lakóinak érdekeit képviselje!

Várjuk mielőbbi intézkedését!

Tisztelettel:
Bodrozsán Alexandra

Fotó: Bús Csaba / baon.hu

Momentum Mozgalom © 2019. Minden jog fenntartva