Néhány óra alatt összegyűltek a szükséges ajánlások

Szerző: | febr 13, 2022 | Magyarország

Február 12-én szombaton az ellenzéki összefogás mind a 106 jelöltje néhány óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat, amelyek birtokában elindulhatnak az áprilisi országgyűlési választásokon.

Ez rendkívül motiváló eredmény, és nagyon köszönjük mindenkinek, aki ajánlásával segítette jelöltjeink indulását!

Szerte az országban azt tapasztaltuk, hogy kormányváltó hangulat van. Szombaton mindenhol rengeteg olyan választó kereste fel a pultjainkat, akik nagyon várják már a változást, és akár sorba is álltak azért, hogy ezt kifejezésre juttathassák. Köszönjük a lelkesedésüket, a támogatásukat és a kitartásukat! Szintén köszönjük aktivistáink munkáját, akik az ország számos pontján pultoknál és a választókhoz bekopogtatva gyűjtötték az aláírásokat.

A törvény szerint az ajánlások összegyűjtésére két hét áll rendelkezésre, és bár a szükséges mennyiséget már az első napon megkaptuk, folytatjuk a kampányt, és továbbra is szeretettel várjuk támogatóinkat a pultjainknál. Egyrészt azért, hogy minden kétséget kizáróan meglegyen a szükséges aláírásszám, és az érvénytelen aláírások, duplikációk ne okozhassanak problémát. Másrészt pedig szeretnénk minél többet beszélgetni a választóinkkal a megoldandó problémákról, és arról, hogy milyen Magyarországot építsünk közösen a kormányváltás után.

Nézd meg az ajánlásgyűjtésről szóló oldalunkon, mikor és hol találod a pultjainkat!

Írjunk együtt történelmet! Továbbra is szeretettel várjuk mindazok támogatását, akik aktivistaként, szavazatszámlálóként vagy adománnyal segítenék a kampányt! Jelentkezz te is!

Ide kattintva pedig további információkat találsz az áprilisi választásokról.

Ez AZ a Budapest