Molinóval üzentünk: Nem leszünk orosz gyarmat!

Szerző: | márc 11, 2022 | Európa, Magyarország

A Momentum és a TizenX aktivistái a mai napon Orbán Viktor irodája alá, és az orosz kémbankkal szemben, az alagút fölé két molinót feszített ki, melyeken magyarul és oroszul üzenjük a kormánynak, hogy Magyarország nem lesz orosz gyarmat!

12 évnyi szabadságharc után ott tartunk, hogy Orbán Viktor teljes mértékben kiszolgáltatottá tette hazánkat Oroszország irányába. Miközben arról beszélt, hogy “nem leszünk gyarmat”, az elmúlt 12 évben ennek az ellenkezőjét valósította meg. Magyarország függ az orosz gáztól, gigantikus orosz hitelből oroszok építenek itt atomerőművet, a köztévéből Moszkvában írt propaganda folyik, és orosz kémek dolgozhatnak zavartalanul Budapest szívében.

Annak érdekében, hogy az ország ismét szabad, nyugati ország legyen, nemet kell mondani az ország putyini mintára történő átalakítására, a növekvő orosz befolyásra: Magyarország nem lehet megint, orosz gyarmat!

Ezért az alábbi lépéseket azonnali hatállyal meg kell lépni:

  • fel kell függeszteni Paks2 engedélyeztetési eljárását,
  • meg kell állítani a Magyarországon a csapból is folyó orosz propagandát,
  • erősíteni kell Magyarország energiabiztonságát, melyet nem a Putyintól való függés, hanem éppen az ettől a béklyótól való fokozatos elszakadás szolgálja
  • ki kell utasítanunk az országból a kémbank néven is elhíresül Nemzetközi Beruházási Bankot!
Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest