Minden gyereknek jár ajándék!

Szerző: | dec 22, 2021 | Magyarország

A Momentum közössége minden évben adományozási akciókat szervez az ünnepekre, hogy legalább ebben az időszakban segíthessünk azoknak, akik az év többi részében nélkülözni kényszerülnek.

Idén a Momentum képviselőjelöltjei és politikusai álltak a kezdeményezés élére, hogy így is felhívják a figyelmet Magyarország egyik legégetőbb problémájára, a szegénységre és az egyre nagyobb társadalmi különbségekre. Több százezer családnak döntenie kell az év végén, hogy vagy a karácsonyi ajándékokra költenek, vagy a karácsonyi vacsorára.

Képviselőjelöltjeink és politikusaink között vannak, akik a Pest megyei hátrányos helyzetű családoknak gyűjtöttek pénzbeli adományokat, mások kisiskolásoknak vittek ajándékokat, megint mások hajléktalanoknak segítettek, de mindemellett az országos cipősdoboz akció keretében is igyekszünk egy kis örömöt csempészni a fa alá. Nézd meg az erről készült videónkat!

Segíts te is azoknak, akik rászorulnak! Egy kisgyerek mosolyánál vagy egy megkönnyebbült anya hálájánál nincsen jobb karácsonyi ajándék.

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest
Esélyek és lehetőségek