Minden gyereknek jár ajándék!

Szerző: | dec 22, 2021 | Magyarország

A Momentum közössége minden évben adományozási akciókat szervez az ünnepekre, hogy legalább ebben az időszakban segíthessünk azoknak, akik az év többi részében nélkülözni kényszerülnek.

Idén a Momentum képviselőjelöltjei és politikusai álltak a kezdeményezés élére, hogy így is felhívják a figyelmet Magyarország egyik legégetőbb problémájára, a szegénységre és az egyre nagyobb társadalmi különbségekre. Több százezer családnak döntenie kell az év végén, hogy vagy a karácsonyi ajándékokra költenek, vagy a karácsonyi vacsorára.

Képviselőjelöltjeink és politikusaink között vannak, akik a Pest megyei hátrányos helyzetű családoknak gyűjtöttek pénzbeli adományokat, mások kisiskolásoknak vittek ajándékokat, megint mások hajléktalanoknak segítettek, de mindemellett az országos cipősdoboz akció keretében is igyekszünk egy kis örömöt csempészni a fa alá. Nézd meg az erről készült videónkat!

Segíts te is azoknak, akik rászorulnak! Egy kisgyerek mosolyánál vagy egy megkönnyebbült anya hálájánál nincsen jobb karácsonyi ajándék.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest