Indítsuk be Magyarországot!

Szerző: | máj 3, 2017 | Hírek

A NOlimpia kampányt követően áprilisban támogatóinknak köszönhetően újra megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek a közösség erejével: 11 millió forintot gyűjtöttünk össze pozitív plakátkampányunkra. Így május 4-től országszerte 26 városban, összesen 455 felületen hirdetjük, hogy itt az ideje beindítanunk Magyarországot.

Kapcsolódj be Valódi Konzultációnkba a plakátokon látható www.inditsukbe.hu oldalon, és oszd meg velünk, hogy szerinted mik a legfontosabb problémák akár helyi, akár országos szinten, amikkel foglalkoznunk kell ma Magyarországon! Az oldal elindításával szeretnénk kiterjeszteni a február óta folytatott országjárásunkat online is, hogy minél több lehetőségünk legyen véleményeket becsatornázni.

Kérdőívünkben elsőként olyan kérdéseket fogalmaztunk meg, amikből szeretnénk jobban megismerni, hogyan élünk ma Magyarországon. Ezt követően pedig olyan kérdésekre térünk át, amelyekből jobban megismerhetjük, hogyan ítéled meg ma az ország helyzetét, milyen megoldási lehetőséget látsz a minket körülvevő problémákra. Emellett mindenhol fontosnak tartjuk, hogy minden meglátást, véleményt becsatornázzunk, ezért hagytunk arra is lehetőséget, hogy szabadon megoszd velünk, szerinted mik a legégetőbb problémák.

inditsukbe

Mindezeket később összevetve az országjárásunkon megismert problémákkal, szeretnénk egy olyan átfogó képet kapni a valódi magyar problémákról, amelyekre a Momentum cselekvés köreinek és választási programjának segítségével helyi és országos szinten is tudunk megoldásokat nyújtani.

Személyes adatokat, amelyek alapján bármely kitöltőnk beazonosítható lenne, természetesen nem gyűjtünk, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal fejezhesd ki számunkra a véleményed.*

Töltsd ki a Valódi Konzultációnkat, számítunk a véleményedre!

*Ha kíváncsi vagy, hogyan kezeljük adataidat, ennek részleteit az Adatvédelmi tájékoztatónkból ismerheted meg.

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest