1956 a bátorság és kiállás éve volt

Szerző: | okt 23, 2020 | Magyarország

1956 a bátoság és a kiállás éve volt, amikor az egész világ minket, magyarokat figyelt, hogy egy elnyomó, szovjet, keleti diktatúrával szemben mi magyarok fellázadtunk.

A forradalom megmutatta a Szovjetuniónak és a világnak, hogy nincs az az erőszak és elnyomás, és nincs annyi puska és tank, amellyel a magyarok szabadságvágyát ki lehetne oltani!

A szabadságharc megtorlása után évtizedekig tűnhetett úgy, hogy a magyarok végleg feladták, hogy önálló közösséget és szabad nemzetet alkossanak. A Szovjetunió azonban összeomlott és ezzel megkezdődött a szabad Közép-Európa és a szabad magyarország története. Eljutottunk oda, ahova mindig is tartozni akartunk, az európai közösségbe.
2020 van és ha ma Magyarországon körbenézünk, nem látunk mást, minthogy a hatalom birtokosai kiszolgálják a keleti típusú diktatúrákat. Ezzel pedig azt teszik, hogy elárulják ’56 emlékét!

’56 bátor ellenállóinak országát ma olyanok vezetik, akik a hatalom szolgálatába állítják az igazságszolgáltatást és akik szovjet mintára építenek ki hazug propagandát.

1956 országát ma olyanok vezetik, akiknek egy szavuk nincs arra, hogy Belarussziában, Fehéroroszországban a tömegbe lövetnek!

Mi, magyarok, nagyon jól tudjuk, hogy keletről a háború és az elnyomás, míg nyugatról a béke és a szabadság érkezik. Mi a békét és a szabadságot választjuk minden áldott nap.

A mi feladatunk az, hogy tanuljunk a történelmünkből és legyünk hűek az ’56-os szabadságharc örökségéhez.

(Fotó: Nagy Gyula, Fortepan, CC 3.0)

 

Október 23: A szabadság jelképe!

??????1956 a bátoság és a kiállás éve volt, amikor az egész világ minket, magyarokat figyelt, hogy egy elnyomó, szovjet, keleti diktatúrával szemben mi magyarok fellázadtunk. A forradalom megmutatta a Szovjetuniónak és a világnak, hogy nincs az az erőszak és elnyomás, és nincs annyi puska és tank, amellyel a magyarok szabadságvágyát ki lehetne oltani! A szabadságharc megtorlása után évtizedekig tűnhetett úgy, hogy a magyarok végleg feladták, hogy önálló közösséget és szabad nemzetet alkossanak. A Szovjetunió azonban összeomlott és ezzel megkezdődött a szabad Közép-Európa és a szabad magyarország története. Eljutottunk oda, ahova mindig is tartozni akartunk, az európai közösségbe.2020 van és ha ma Magyarországon körbenézünk, nem látunk mást, minthogy a hatalom birtokosai kiszolgálják a keleti típusú diktatúrákat. Ezzel pedig azt teszik, hogy elárulják '56 emlékét!'56 bátor ellenállóinak országát ma olyanok vezetik, akik a hatalom szolgálatába állítják az igazságszolgáltatást és akik szovjet mintára építenek ki hazug propagandát.1956 országát ma olyanok vezetik, akiknek egy szavuk nincs arra, hogy Belarussziában, Fehéroroszországban a tömegbe lövetnek!Mi, magyarok, nagyon jól tudjuk, hogy keletről a háború és az elnyomás, míg nyugatról a béke és a szabadság érkezik. Mi a békét és a szabadságot választjuk minden áldott nap. A mi feladatunk az, hogy tanuljunk a történelmünkből és legyünk hűek az '56-os szabadságharc örökségéhez.??

Posted by Momentum Mozgalom on Friday, October 23, 2020

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest