Ma hajnalban az EP vádiratát osztogattuk – nyomtasd ki te is!

Szerző: | szept 19, 2018 | Európa, Magyarország

Széleskörű tájékoztató kampányt indít a magyar kormány, hogy tudassa az emberekkel álláspontját, amely szerint a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul. Erre válaszul ma hajnalban a Sargentini-jelentést értelmező szórólapokkal árasztottuk el a fővárost.

Akciónk célja az volt, hogy felhívjuk a magyar emberek figyelmét arra, miről is szól valójában ez a jelentés. Aggasztónak tartjuk, hogy a propaganda túlereje mára már olyan szintre jutott, hogy szinte csak szamizdat-szerű szórólapokon lehet megismertetni a valóságot a szélesebb közvéleménnyel.

Míg Orbán Viktor és a Fidesz személyes hadjáratként, a magyar nép elnyomására tett kísérletként, és a bevándorlás támogatásaként tekint rá, mi a Momentumban máshogy látjuk. Mi hisszük, hogy a Sargentini-jelentés a magyar emberek érdekeinek védelméről szól. A magyar kormány bűnös, ez a jelentés pedig vádirat. Vádirat, amely 12 pontban sorolja fel az Orbán-kormány bűneit, úgy, mint a virágzó korrupciót, a véleménynyilvánítás szabadságának sérülését, a tudományos élet szabadságának korlátozását.

Berg Dániel, elnökségi tagunk a következőket mondta az akció kapcsán: „A Fidesz nem alkalmas, még kevésbé méltó az ország európai képviseletére. Magyarországnak európai mozgalmakra van szüksége, akik nem egy kicsi, gyenge és széthúzó, hanem egy nagy, erős és összetartó Európán dolgoznak. Európa nem lehet ellenzékben, az országunkat nem hagyhatjuk megvezetni Orbán által!”

Töltsd le te is a szórólapot, nyomtasd ki, és segíts abban, hogy minél több emberhez eljuttathassuk a valóságot!!!

A nyomtatható verziót itt éred el.

Ez AZ a Budapest