Írj alá a demokráciáért – itt vannak a pultjaink!

Szerző: | febr 10, 2018 | Hírek

Elkezdődött az ajánlásgyűjtés mind a 106 egyéni választókerületben. Ebben a két hétben dől el, hogy jelöltjeink felkerülhetnek-e a választások napján a szavazólapokra. Ehhez legalább 500 ajánlásra van szüksége mind a 106 jelöltünknek.

Mi hisszük, hogy van remény olyan politikusokra, akik értünk, és nem önmagukért dolgoznak. Ezért matricázunk munka előtt, ezért pultozunk munka után. Ezért járjuk az országot, ezért megyünk az utcára hétköznap és hétvégén. Ezért kelünk korábban és fekszünk később. Ezért kopogtatunk, és ezért beszélgetünk a buszon valódi emberekkel, a valódi problémáikról a mai napig.

Ehhez azonban szükségük lesz a te segítségedre.

Amennyiben van munkába menet, vagy hazafelé plusz pár perced, látogass el pultjaink egyikéhez, ezeket itt találod ezen a naponta frissülő térképen:

Emellett fontos, hogy ha nincs időd személyesne eljönni, regisztrálj te is az alairas.momentum.hu-n!

Kérjük, küldd tovább ezt a linket az ismerőseidnek, rokonaidnak, kollégáidnak is és oszd Facebookon is!
Ez nem jár számodra semmilyen extra munkával, de minket viszont segítene abban, hogy tudjuk, hol találunk meg Téged azért, hogy az ajánlásgyűjtés időszakában elmehessünk Hozzád, és nekünk adhasd az ajánlásodat.

Fontos! Az ajánlásodat több pártnak is leadhatod, így erősítve a szavazatodért folyó versenyt, ezáltal pedig a demokráciát.

 

Ha pedig szeretnél bekapcsolódni a munkába és segítenél nekünk, akkor nézd meg az aktivista videónkat, regisztrálj ezen a linken, és légy Te is aktivista!

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest