Átadtuk a kamukonzultációkból készült első brikett adagot

Szerző: | febr 19, 2023 | Magyarország

2022 őszén a Fidesz egy újabb, sok milliárd forintos kamukonzultációba kezdett. Akkor a Momentum elhatározta, hogy összegyűjti a konzultációs íveket, briketteket gyárt belőlük, melyeket rászorulóknak oszt ki – csak hogy legyen valami érdemi haszna is az elköltött közpénznek.

Közel 1 tonnányi papírból kezdtük meg a brikettek gyártását, melyről Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője számolt be néhány nappal ezelőtt az alábbi videóban. Ebből a mennyiségből nagyjából 7-8 családnak fogjuk tudni megkönnyíteni az életét a következő hónapokra.

Azóta az első brikett adagok el is készültek, melyeket Sebők Éva, a Momentum országgyűlési képviselője és Hidegkuti Szabolcs, Komló momentumos önkormányzati képviselője vittek el egy rászoruló családnak. Erről az alábbi videóban számolnak be.

Ki kell mondani az igazságot: a kormány hazudik, amikor Brüsszelre és a szankciókra keni az itthoni infláció mértékét és a magyar családok nehézségeit. Ők hazudnak, de mi cselekszünk, és minden lehetséges eszközzel segítünk azoknak, akiknek szükségük van rá.

Te milyen Magyarországot szeretnél?
Olvasd el és véleményezd a Holnap Magyarországa Tervet!

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest