Vegyük vissza Budapestet!

Szerző: | jún 3, 2019 | Budapest, Közlemények

Kerpel-Fronius Gábort indítja a Momentum a budapesti előválasztáson

A Momentum bemutatta jelöltjét főpolgármesteri előválasztáson induló jelöltjét, Kerpel-Fronius Gábor 52 éves cégvezetőt, a Momentum XIII. kerületi elnökét. Fekete-Győr Andás, a Momentum elnöke a sajtótájékoztatón elmondta: A Momentum célja egyértelmű: 2019 októberében olyan ellenzéki jelöltet indítani Tarlós Istvánnal szemben, akinek van esélye győzni, kiállni a Budapestiek érdekeiért, és felvenni a kesztyűt a hatalommal szemben. A Momentum, mint a második legerősebb ellenzéki párt, tartozik azzal a felelősséggel Budapest lakói felé, hogy hozzájárul ahhoz, hogy méltó versenyben választódjon ki az egyetlen ellenzéki jelölt. Ezért fontosnak érezzük, hogy saját jelöltet indítsunk. Egy hiteles, politikán kívülről érkezett, már bizonyított szakembert, cégvezetőt és édesapát: Kerpel-Fronius Gábort.

 

A Momentum szerint akkut problémák kezelése helyett a távlati célokra kell fókuszálnunk. A Momentumnak 2030-ig tartó, konkrét intézkedéseket tartalmazó víziója vanm, a Budapest 2.0 program.

 

Egy olyan Budapestet szeretnénk, amelyben a lakosoknak nem kell a jövedelmük 70%-át lakhatásra költeni. Olyan Budapestet, amelyben az emberek nem kényszerülnek autóba, hogy a dolgaikat elintézzék, hanem korszerű, alternatív, környezetbarátabb megoldások állnak rendelkezésre. Olyan Budapestet, szeretnénk, amelyben nem fulladunk bele a szmogba.

 

Ezért kell kitűznünk a célt, vegyük vissza Budapestet! Hogy a város azoké legyen, akikhez tartozik: a benne élő embereké.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest