Vásárhelyi Judit képviselőjelölt – Pest 03. OEVK

Vásárhelyi Judit vagyok, a Momentum Mozgalom Pest megye 3. számú országos egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Hiszek abban, hogy van remény egy jobb Magyaroszágra! Színvonalasabb oktatásra, jobb egészségügyre, egy boldogabb és büszkébb nemzetre.

A célom az, hogy a választókerületemben három probléma felszámolásával foglalkozzak.

Az infrastruktúra fejlesztése kimagaslóan fontos lenne a helyi lakosság számára: a Szentendrei-sziget bekötő hídjának megépítése, az M0-ás körgyűrű befejezése – természetesen a lakó és természeti övezet megtartásával – valamint a 10-es és 11-es út tehermentesítése mind hozzájárulna Budapest könnyebb elérhetőségéhez.

Továbbá kiemelt célom a természetvédelem, különös tekintettel a pilisi erdőkre. A Dunakanyar térsége és a pilisi erdők hazánk egyik legszebb régiója, ahol kimondottan fontos természeti értékeinek megőrzés, helyreállítása.

Fontos számomra Szentendre és annak kulturális értékei. A város szépen fejlődik, de a kulturális élet nem kap elég hangsúlyt a városfejlesztés során. Egy kőszínház, valamint rendszeres utcai fesztiválok megrendezése nagyban hozzájárulna Szentendre kulturális és turisztikai felvirágoztatásához.
Mert hiszek benne, hogy van remény egy ilyen Magyarországra.

Vásárhelyi Judit
Facebook | E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva