Tótok József képviselőjelölt – Pest 08. OEVK

Indítsuk be együtt a Csepel-szigetet és környező településeit!

Tótok József vagyok, a Momentum Pest megyei 8. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Sokan érezzük úgy, hogy a politika nem rólunk szól, talán még többen, hogy politikával nem is érdemes foglalkozni. Sokáig én is így gondoltam, ma viszont határozottan hiszem, hogy van remény a változásra! Hogy miért? Mi változott?

A Momentum Mozgalom megalakulásával létrejött az új politikai generáció közössége, az a közösség, amely átlép országunk rákfenéjén, a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni Magyarország számára!

Dunavarsány, Halásztelek, Majosháza, Százhalombatta, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu és Tököl képviselőjelöltjeként azért dolgozom, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát.

Azért fogok tenni, hogy a Csepel-sziget és környékének települései látszatberuházások nélkül, valódi, élhető települések láncolatát alkossa. Hogy ne a dugóban vagy rendelőben üljünk, hogy ne csak aludni járjunk haza, hogy ez tényleg az otthonunk legyen. Hiszek abban, hogy lakhelyünk a budapesti agglomeráció egyik ékkövét jelenti.

Hiszek abban is, hogy minden magyar állampolgár többet érdemel annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számára. Lakhelyünk sem ezt érdemli. Itt az idő a változásra! Mindezt viszont csak közösen érhetjük el. Ehhez kérek segítséget és támogatást.

Tótok József
Facebook | E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva