Tóth Csaba – Nógrád 01. OEVK

Tóth Csabának hívnak, 36 éves Tarjáni, Pécskő utcai palóc vagyok. Általánosba a Gagarinba majd gimnáziumba a Bolyaiba jártam, zeneiskolában vadászkürtön tanultam. 5 éves korom óta néptáncolok, Szmolenszky Gábor vezetésével táncoltam a Pitypang Gyermektáncegyüttesben, majd Gyebnár Laca és Szabó János vezetése alatt a Nógrád Táncegyüttesben. Kosárlabdázni, sportlőni és lovagolni tanultam általános és gimis éveimben, valamint rengeteget olvastam. Végül informatikus lettem, és 22 éves korom óta vállalkozóként dolgozom. Kedvenc zenei műfajom a jazz és a ska, színház és opera rajongó vagyok. Kedvenc hobbim a fotózás.
Mindig is erős volt az igazságérzetem. Félmegoldásokkal nem vagyok megalkuvó, ajándékkal nem vagyok lekenyerezhető.

Azért csatlakoztam a Momentumhoz, mert Palócország az egyik legszegényebb része lett az országnak, fáj a szívem, és szeretném felvirágoztatni. Sok mindent kell tennünk, a 21-es út kibővítése, és pár ipari park építése nem fog valódi változást hozni. Vissza kell csábítani ide a lakosokat, ehhez pedig ennél sokkal többre van szükség, mint hogy építsünk a haverokkal újabb utakat, épületeket, ipari parkokat.

Eddig vártam, hogy valaki tegyen valamit. Nem történt szinte semmi. Most én kérek felhatalmazást!
Fontosnak tartom, hogy a helyi lakosok valódi élhető lakhelyet kapjanak, valódi képviseletet biztosítsak nekik: mind a három nagyvárosban lesz állandó képviselet, ahova be lehet menni panaszt tenni vagy segítséget kérni. Politikusként informatikával és kultúrával kapcsolatos szakpolitikus szeretnék lenni.

Nógrád 01. OEVK – Tóth Csaba
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva