Teveli Dalma képviselőjelölt – Budapest 16. OEVK

A nevem Teveli Dalma, pesterzsébeti lakos már 8 éve. Soha nem akartam pártpolitikával foglalkozni, de a Momentum Mozgalom meggyőzött arról, hogy van remény a változásra.

A magyar ember szabad ember, és ha kalitkának érzi saját hazáját, nem tehet mást, mint

hogy elrepül. Én nem akarok elrepülni, ehhez viszont egyetlen esélynek saját céljaim háttérbe szorítását, és egy olyan feladat felvállalását láttam, amit egészen ideáig nem gondoltam magaménak.

Az eddigi politikai elit megbukott. A kormányzó partok jöttek, mentek, de nekünk, magyar embereknek, jobb sose lett. Nincs más választás, kezünkbe kell vennünk a saját sorsunkat!

2018-ban olyan döntést kell meghozunk, ami nem csak a mi, de gyermekeink, sőt, unokáink

életére is hatással lesz.

Jelenleg az országunkat egy olyan párt vezeti, aki saját állampolgárai agyát mossa, amíg azok rettegve félik vagy vak buzgó hittel rebegik minden szavukat. Az államfő ma despotaként lebeg a magyar emberek felett, és minden erejével arra törekszik, hogy napról napra generációkat kerítsen hatalmába, vegye el gondolataik szabadságát, és ha saját javára nem tudja fordítani őket, hát politikai apátiába dönti a maradékot.

Mint felelős magyar állampolgár, ezt nem hagyhatom tovább. Tennem kell valamit!

A legtöbb, amit tehetek, hogy elindulok a 2018-as országgyűlési választáson, képviselem az új politikai generációt, képviselem a Momentum Mozgalmat, és képviselek minden magyar embert, akiben még van remény.

Teveli Dalma
Facebook |  E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva