Tanulni akarunk, nem fázni!

Sokatoknak ismerős lehet a nagykabátban ülés egész nap, miközben a radiátor elzárva, és a csapból sem folyik melegvíz. Az iskolák és kollégiumok kénytelenek spórolni, hogy ki tudják gazdálkodni a rezsire szánt pénzt, azonban ennek következményeit a diákok és tanáraik szenvedik el.

A kormány eközben nem tesz semmit a tanárok és diákok megsegítéséért, ellenben aktívan bizonyítja cinizmusát és könyörtelenségét. Tanárokat fenyegetnek és rúgatnak ki, a diákság követeléseit semmibe veszik. A tüntetések, sztrájkok és élőláncok egyelőre nem bizonyultak elegendőnek ahhoz, hogy a kormány érdemi problémamegoldásba kezdjen.

A tanárok még mindig nincsenek megbecsülve, a diákok pedig tovább fagyoskodhatnak az iskolatermekben a túlzsúfolt, leterhelő tananyag kíséretében.

Mi, a TizenX is ilyen diákok és egyetemisták közössége vagyunk. Ugyanúgy küzdünk a hideg iskolák padjaiban, mint ti, egy dologban viszont különbözünk: mi már összefogtunk egy jobb jövő reményében, és mindent megteszünk azért, hogy a helyzet változzon; mert MI TANULNI AKARUNK, NEM FÁZNI!

ÍRD ALÁ A PETÍCIÓNKAT!

Aláírásommal támogatom, hogy emeljék fel az iskolákban, kollégiumokban előírt minimális hőmérsékletet!
Petíció (általános)

Adatvédelmi tájékoztató

Copyright © 2023
Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

Momentum Mozgalom
1024 Budapest, Rózsahegy utca 1-2. I/1.
Budapest, Pf. 684.

[email protected]

Momentum logó