Tabajdi Péter képviselőjelölt – Bács-Kiskun 04. OEVK

Tabajdi Péter vagyok, a Momentum Mozgalom Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Informatikusként dolgozom egy magyar középvállalkozásnál.

Rengeteg gyermekkori emlékem fűződik a környékhez, hiszen édesanyám révén kiskunfélegyházi, míg édesapám révén szanki gyökerekkel rendelkezem: A nagyszüleimnél eltöltött harminc nyár, a vidéki élet megtapasztalt szépsége, a téli disznóvágások nem múlnak el nyomtalanul, és máig a legkedvesebb emlékeim közé tartoznak.

A romboló kormányzati döntések Bács-Kiskunt is sújtják, elvándorló fiatalok és a munkanélküliség elől menekülő felnőttek. Az adóforintok az egészségügyi, az oktatási és a közlekedési fejlesztések helyett politikusok és strómanok zsebében landol.

Ideje most 2018-ban kezünkbe venni a sorsunkat és közös vagyonunkat, adóforintjainkat településeinkre és közösségeinkre költeni, hogy a jövőben a vidéki futballpályákon játszó gyerekek, amilyen én is voltam, ne csak egy emlék legyen a helyieknek, hanem valóság.

A mostani rendszert meg lehet változtatni, közös erővel Kiskunfélegyháza és környéke számára hatékony és előremutató programokkal fejlődés és jólét hozható el. Azért dolgozom, hogy a fiataloknak ne kelljen elhagyni Bács szívét, hogy a család vagy vállalkozás alapítása mindenhol lehetséges legyen. Én a választópolgárokban, a közösség erejében hiszek. Kérem szavazzanak rám és a Momentum listájára április 8-án, hogy közös érdekeinket képviselhessem  a parlamentben.

Tabajdi Péter
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2020 | Proud member of