Soproni Tamás újraindul a polgármesteri tisztségért

Szerző: | márc 6, 2023 | Budapest

Soproni Tamás, a VI. kerület momentumos polgármestere bejelentette, hogy újraindul a jövő évi önkormányzati választásokon.

Az elmúlt négy évben a Momentum polgármesterének sikerült a legszolidárisabb, legzöldebb, legátláthatóbb és legemberbarátibb kerületet kialakítani Terézvárosban. Ezeket mi sem bizonyítja jobban, minthogy elindította a “Terézváros 2030” programot, amely Budapest elmúlt 30 évének legnagyobb közterület-megújítási projektje; a közösségi költségvetés keretein belül már 50 millió forint felhasználásáról dönthetnek a lakók; és a K-Monitor, a Trasnparency és az Átlátszó felmérése szerint átláthatóság terén Terézváros az élmezőnyben van.

Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. A Momentum polgármesterei pedig elhozzák az Őszinte Önkormányzatok korszakát.

2019-ben Soproni Tamás elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Ezért támogatja a Momentum azt, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Soproni Tamás legyen Terézváros polgármestere.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest