Sebők Éva képviselőjelölt – Békés 04. OEVK

Van remény egy élhető Dél-Békésre!

Sebők Éva vagyok, a Momentum Mozgalom képviselőjelöltje a Békés megyei 4. számú országgyűlési egyéni választókerületben. Orosházán és Tótkomlóson nőttem fel. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 2010-ben munkaügyi és társadalombiztosítási szakemberként, jelenleg egy multinál vagyok középvezető.

Azért csatlakoztam a Momentumhoz, mert ebben a szervezetben tettrekész, tisztességes, őszinte emberekkel találkoztam, akik olyan vitakultúrát használnak a legnagyobb természeteséggel, amely nagyon hiányzik a mai magyar politikából.

A Momentum Szociálpolitika/Esélyegyenlőség/Családtámogatás munkacsoportjának tagjaként részt vettem a Momentum programjának kidolgozásában, elsősorban a dolgozók családtámogatási ellátásaiért voltam felelős.

Jómagam mindig is a közös cselekvés erejében hittem, mert a politika, a közösség szolgálata lehetőség, hogy magyarok millióinak adjunk reményt. Sajnos regnáló politikusaink ezt elfelejtették.

Az Ön leendő képviselőjeként nap mint nap küzdök azért, hogy fiataljainknak ne kelljen elhagyniuk az országot, és érdemes legyen végleg hazatérniük. Célom minőségi munkahelyek bevonzása a térségbe és a fantasztikus dél-békési kultúra megismertetése országgal-világgal. Természetesen szükség van a mindent átitató korrupció felszámolására is.

Bízom benne, hogy az Ön támogatására is számíthatok ebben.

Sebők Éva
Facebook | E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva