Rendhagyó forradalmi piknikre várunk mindenkit március 15-én

Szerző: | márc 14, 2023 | Budapest

Minden év március 15-én megemlékezünk 1848-49 hőseiről, akik fegyvert ragadtak azért, hogy mi ma szabadon élhessünk. A szomorú hangulatú, merev és búskomor ceremónia helyett – amivel lépten nyomon találkozunk ilyenkor – úgy döntöttünk, hogy közös beszélgetésekkel, játékokkal és családi programokkal ünnepeljük meg ezt a mindannyiunk számára fontos eseményt egy forradalmi piknik keretében. Úgy, ahogy ehhez az élettel és reménnyel teli eseményhez illik.

Március 15-én 13 órától 17 óráig sok szeretettel várunk téged is a nagytétényi Kastélyparkban. Kortól függetlenül mindenki talál kedvére való izgalmas programokat. Felnőtteknek tematikus jövőtervezéssel készülünk, de a gyermekek se fognak unatkozni, mivel számos, ingyenesen látogatható programmal készülünk nekik, mint a lovaglás, ugrálóvár, csillámtetkó és játszóház zsonglőr eszközökkel.

1848-49 hőseire emlékezve ünnepi beszédet mond Tóth Endre, Budafok-Tétény és Újbuda országgyűlési képviselője, Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője és Havasi Gábor, a Momentum fővárosi képviselője.

Várunk Téged is sok szeretettel a forradalmi pikniken, szólj a családodnak, barátaidnak és emlékezzünk közösen múltunkra! Kövesd be a Facebook eseményünket is.

Reméljük, veled is találkozunk március 15-én!

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest
Beszéljük meg Zalaegerszeg