DÖNTSÜNK MI AZ EGRI ELKERÜLŐ ÚTRÓL!

Kedves Önkéntes!

A Momentum Mozgalom által szervezett aláírásgyűjtéseken olyan személyek is részt vehetnek aláírásgyűjtő önkéntesként, akik nem Momentum tagok. Az önkéntesek ez esetben javadalmazás nélkül eljáró önkéntes megbízottként járhatnak el, mely szerepet az adatvédelmi jogi szabályok adatfeldolgozónak neveznek.

Adatfeldolgozóként eljáró önkéntesként ezen a felületen ismerheted meg az adatkezelő (Momentum Mozgalom) és közted létrejövő adatfeldolgozási megállapodás rendelkezéseit, és amennyiben elfogadhatónak tartod, úgy magadra nézve kötelezőként elfogadhatod.
Fontos! Az Adatfeldolgozási Általános Szerződési Feltételek mellett találod az adott aláírásgyűjtésre irányadó Függeléket, mely tartalmazza az aláírásgyűjtés szabályait. Ezek tanulmányozását és adatait megadását követően tudod önkéntesként regisztrálni magad.

Segítségedet előre is köszönjük!

Bármilyen kérdés esetén keresd a Momentum Adatvédelmet az [email protected] e-mail címen.

Eger - külsős gyűjtők szerződése

A Momentum Mozgalom Adatfeldolgozási Általános Szerződési Feltételeit (AÁSZF) elolvastam, annak tartalmát elfogadom és tudomásul veszem, hogy annak rendelkezései rám nézve kötelező erővel bíró szerződésnek minősülnek.

A Momentum Mozgalom AÁSZF Függelékében foglalt feltételeket elolvastam, annak tartalmát elfogadom és tudomásul veszem, hogy annak rendelkezései rám nézve kötelező erővel bíró szerződés részének minősülnek.

Tudomásul veszem, hogy a Momentum Mozgalom jelen felületen kezelt adataimat a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja alapján a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából kezeli, mely kötelezettség a GDPR 28. cikkében foglalt adatfeldolgozóra vonatkozó kötelezettséget jelenti. Az adatkezelés időtartama az AÁSZF Függelékben rögzített adatgyűjtés végét követő 3. hónapig tart.