Dr. Polónyi Tamás képviselőjelölt – Zala 03. OEVK

dr. Polónyi Tamás Miklós vagyok, a Momentum Mozgalom Zala 03. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Sokan érezzük úgy, hogy a politikusok nem az embereket képviselik, sokkal inkább pártérdekeket, és saját anyagi gazdagodásukat tartják szem előtt. Sokan gondolják azt, hogy a politikával nem érdemes foglalkozni, hiszen úgysem változhat semmi. Határozottan hiszem, hogy ez nem így van!

Jogászként és közgazdászként elszomorít az, ami az országban történik, és úgy láttam két választási lehetőség áll előttem, vagy továbbra is külföldön vállalok munkát, vagy kiállok az elveimért, és itthon teszek valamit Magyarországért.

A Momentum megalakulásával létrejött az új politikai generáció vezető közössége. Létrejött az a közösség, amely átlép a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni országunk számára!

Az Ön helyi országgyűlési képviselőjelöltjeként azért szeretnék dolgozni, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát. Végre egy boldog, derűs, élhető Magyarországot teremtsünk, ahonnan barátainknak, családtagjainknak ne kelljen elmenniük, és ahová érdemes legyen hazajönniük és amire gyermekeink is büszkék lehetnek.  Ehhez azonban szükségem van az Ön segítségére és támogatására. Hiszek abban, hogy a keményen dolgozó, becsületes magyar állampolgárok többet érdemelnek annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számukra. Hiszek Magyarországban, és bízom abban, hogy áprilistól az Önök képviselőjeként dolgozhatom azért, hogy elérjük céljainkat, és hogy országunk ismét a béke, a fejlődés és stabilitás útjára lépjen! Ehhez kérem az Önök segítségét és támogatását!

Polónyi Tamás
Facebook |  E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva