Orosz Anna

Országgyűlési képviselő, Újbuda

E-mail: [email protected]
Telefon: +36-30-591-0838
Fogadóóra:
előzetes egyeztetés alapján

Orosz Anna

Bemutatkozás

Újbudát nem csak a Gellért-hegy, a század eleji bérházak, a Duna-part, az éttermek, kávézók teszik az egyik legszebb fővárosi kerületté. Amitől igazán jó itt élni, azok maguk az újbudaiak: akik itt élnek, reggelente iskolába viszik a gyerekeiket, szombatonként a piacon vásárolnak, esténként a parkokban kocognak. Ez egy hatalmas közösség, ahová egyszerűen jó tartozni.

Orosz Anna vagyok, Gazdagréten születtem, Lágymányoson élek, itt töltöm a mindennapjaimat. Azért lettem parlamenti képviselő, hogy az Önkormányzat után az ország házában is hangot adjunk az újbudaiaknak!

Orosz Anna

Csatlakozz a Momentumhoz!

Ügyeim

Tanulók egy iskolai osztályban

Oktatás

Korszerű iskolákat!

A valódi modellváltásra, önálló oktatási minisztériumra van szükség, továbbá növelni kell az oktatás-neveléssel foglalkozó szakemberek körét.

Egészségügy

Egészségügy

Európai színvonalú egészségügyet!

Meg kell emelni az ápolók fizetését, és online konzultációval hatékonyabbá tenni az orvosi felülvizsgálatokat.

Korrupció

Foglalkoztatás

Korszerű és biztos munkahelyeket!

Helyezzük előtérbe az innovatív vállalkozásokat, hozzunk létre tudásalapú munkaerőpiacot! Támogassuk a tanulni vágyó fiatalokat, segítsük a vállalkozásokat.

Tóth Endre Őszintén

Olvasd el a képviselői újságomat!

„A kormány a rendszerváltás óta eltelt időszak legsúlyosabb megszorításaival sújtja a lakosságot, az önkormányzatokat.

A Fidesz becsapta az országot, amikor azt ígérték, megvédik az embereket és a családokat a drágulástól. Több millió ember megélhetése került veszélybe, alig néhány hónappal a választásokat követően. Az emberekben egyre növekszik a félelem, az aggodalom, hogyan fizetik ki számláikat, hogyan tudnak bevásárolni családjuknak. Miközben a kormány azt hazudja, hogy kézben tartja a helyzetet, egyre mélyebbre süllyed országunk a válságban.
Újbuda azonban nem hagyja magára az embereket.

Érdekelnek további tartalmak?

Nézd meg a 2022-es választási programomat!

Támogasd a munkámat!

Fontos, hogy ne csak a Fidesz által uralt Parlamentben politizáljunk, hanem minél több emberrel találkozzunk, beszéljünk mind Újbudán, mind szerte az országban. Mindez költségekkel jár, ezért nagyon megköszönöm, ha anyagilag is tudod támogatni ezt a munkát!

Átláthatóság

A Momentumban hiszünk az átláthatóságban. Épp ezért minden tisztséget viselő politikusunk nyilvánosan vállalja a vagyonnyilatkozatát.

Tekintsd meg az enyémet!

Írj nekem!

Ha Magyarországot jobb hellyé szeretnénk tenni, akkor elsősorban a mindennapjainkat érintő legfontosabb ügyekkel kell foglalkoznunk. Ehhez pedig párbeszédre és együttműködésre van szükség.

Írd meg nekem, mik azok az ügyek, problémák, kihívások, amiket jó lenne mielőbb megoldani, amiket szerinted fontos lenne az országgyűlés elé terjeszteni!

Orosz Anna Momentum Mozgalom
Írj nekem - politikusoknak

Média

Ezért ellenezzük, hogy újabb akkugyárak épüljenek Magyarországon

2023. február 20.

Majdnem másfélszer drágább az ünnepi bevásárlás

2022. december 20.

Beszélgetés az ukrán-orosz háborúról Rácz Andrással

2022. december 15.

Orosz Anna, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője