Hajnal Miklós

Országgyűlési képviselő, Hegyvidék és Bel-Buda

E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 591 0713
Képviselői iroda: Budapest, Kék Golyó u. 30., 1123
Fogadóóra: előzetes egyeztetés szükséges

Tóth Endre

Bemutatkozás

Azért költöztem haza Magyarországra 2017-ben, és azért kezdtem el politizálni, mert hiszem, hogy a Momentum közösségével egy tisztességes, zöld és modern Magyarország alapjait teremthetjük meg.

Azért fogok dolgozni, hogy céljainkat a Hegyvidék és Bel-Buda kerületeiben is megvalósítsuk.

Kérlek, támogasd a Hegyvidék és Bel-Buda parlamenti képviselőjeként végzett munkámat!

Hajnal Miklós

Csatlakozz a Momentumhoz!

Ügyeim

Zöldterület

Zöld kormányzást

Védjük meg Buda zöldterületeit!

A kerület zöldterületeit, azaz Budapest tüdejét meg kell védjük a pusztítástól: az itteni zöldterületek ugyanis nem csak kikapcsolódási lehetőséget, hanem százezrek jó levegőjét is garantálják!

Forint a zsebben

Átláthatóságot

Irtsuk ki a korrupciót!

Minden egyes adóforint haveri vállalkozók zsebe helyett oda kerüljön, ahol a magyar embereknek szüksége van rá: kórházak felújítására, iskolák korszerűsítésére és munkahelyteremtésre.

Tanulók egy iskolai osztályban

Modernizációt

Hozzuk el a XXI. századott!

A magyar emberek ugyanolyan jó minőségű állami szolgáltatásokat érdemelnek, mint az angolok vagy németek. Modern egészségügyet és oktatást!

Tóth Endre Őszintén

Olvasd el a képviselői újságomat!

„…Az utóbbi hónapokban megkezdtem képviselői munkámat: többek között a programomban vállalt helyi érdekű fejlesztések előterjesztésével; a rezsitámogatási rendszer hiányosságainak orvoslására tett javaslatokkal; rendszeres fogadóórákkal; valamint az európai uniós pénzekről szóló megállapodások támogatásával.

Emellett lehetőségem volt részt venni számos közösségi eseményen és kezdeményezésben, amitől
még megtisztelőbb érzés ennek a kerületnek a képviselete.

Ebben az újságban bemutatom pár részletét eddigi munkámnak, azonban arra biztatom Önöket, keressenek bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén…”

Érdekelnek további tartalmak?

Nézd meg a 2022-es választási programomat!

Támogasd a munkámat!

Fontos, hogy ne csak a Fidesz által uralt Parlamentben politizáljunk, hanem minél több emberrel találkozzunk, beszéljünk mind a Hegyvidéken és Bel-Budán, mind szerte az országban. Mindez költségekkel jár, ezért nagyon megköszönöm, ha anyagilag is tudod támogatni ezt a munkát!

Átláthatóság

A Momentumban hiszünk az átláthatóságban. Épp ezért minden tisztséget viselő politikusunk nyilvánosan vállalja a vagyonnyilatkozatát.

Tekintsd meg az enyémet!

Írj nekem!

Ha Magyarországot jobb hellyé szeretnénk tenni, akkor elsősorban a mindennapjainkat érintő legfontosabb ügyekkel kell foglalkoznunk. Ehhez pedig párbeszédre és együttműködésre van szükség.

Írd meg nekem, mik azok az ügyek, problémák, kihívások, amiket jó lenne mielőbb megoldani, amiket szerinted fontos lenne az országgyűlés elé terjeszteni!

Írj nekem - politikusoknak

Média

2022. december 21.

2022. november 8.

2022. október 25.

Cseh Katalin szignó

Hajnal Miklós, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője