Pintér András Gábor képviselőjelölt – Fejér 01. OEVK

Pintér András vagyok, 1982-ben születtem Székesfehérváron. Sok helyen jártam a nagyvilágban, számos országban otthonosan mozgok és éltem is hosszabb ideig külföldön, de ez a gyönyörű város az igazi otthonom. Itt kezdtem el ismerkedni a tudománnyal, itt merültem el a zene és a színház világában, s itt kötöttem életre szóló barátságokat.

Kamaszkorom óta foglalkoztat a világ és hazám problémáinak megoldása. Mostanra rájöttem, hogy azzal tehetem a legtöbbet, ha tapasztalataimat politikai téren használom fel, s parlamenti mandátumot szerezve beleszólhatok abba, hogyan alakul szülővárosom, Magyarország vagy épp Európa sorsa.

Meggyőződésem, hogy a politikai kultúra tanulható, tehát meg is változtatható. Azért vállaltam a jelöltséget a Momentum Mozgalom színeiben, mert amióta a párt feltűnt a magyar politika egén, azóta újra hiszem, hogy van remény. Hiszem, hogy a romlott, korrupt politika hagyománya, a mutyik és az öncélú hatalomszerzés gyakorlata helyett igenis lehetséges a tiszta, őszinte és egyenes politizálás. Hiszem, hogy józan ésszel és tiszta lélekkel egy élhetőbb, igazságosabb világot teremthetünk a magunk és gyermekeink számára.

Ezért szeretnék dolgozni és ehhez kérem a támogatását!

Pintér András
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva