Pikó András újraindulását támogatjuk a VIII. kerületben

Szerző: | márc 16, 2023 | Budapest

A Momentum Pikó András polgármesteri újraindulását támogatja Józsefvárosban a 2024-es önkormányzati választásokon.

Pikó András a bejelentő videójában arról többek között elmondta: az elmúlt években az összes pillanatot hatalmas megtiszteltetésnek élte meg, hogy Budapest egyik legizgalmasabb és legélhetőbb kerületének a polgármestere lehet.

„Felújítottuk a Déri Miksa utcát, a Somogyi Béla utcát, a fővárossal együtt a Blaha Lujza teret és megállítottuk a kerületi vagyon elherdálását, valamint 250 bérlakást korszerűsítettünk. Továbbá Józsefvárosban elindult a Gyermekbarát Program, és kétszer annyit költ a kerület köztisztaságra, mint 2019-ben.” – számolt be az elmúlt év eredményeiről Pikó.


Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. A Momentum polgármesterei pedig elhozzák az Őszinte Önkormányzatok korszakát.

2019-ben Pikó András elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Ezért támogatja a Momentum azt, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Pikó András legyen Józsefváros polgármestere.

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest
Ez AZ a Budapest