Támogasd a Podmaniczky parkot!

Nincs még 17 évünk!

A Podmaniczky utca mellett húzódó vasúti területre vonatkozó első kormányzati terv 17 éve született meg. Ez alatt terveztek ide kormánynegyedet, múzeumnegyedet, a vágányok lefedésével parkot, cirkuszt, de egyikből sem valósult meg semmi. A legutóbbi, komplex vasúti fejlesztéssel összekapcsolt parképítési terveket az Építési és Közlekedési Minisztérium 2023 januárjában kaszálta el.

Budapestnek viszont nincs még 17 éve! Terézvárosnak és az egész belvárosnak szüksége van a Podmaniczky parkra. Éppen ezért azon dolgozunk, hogy legalább az Eiffel tér és a Ferdinánd híd közötti terület legyen kinyitva. Létesüljön egy ideiglenes park, hogy legalább a következő két évtizedre a rozsdaövezetből zöldterület jöhessen létre a budapestiek számára.

Támogasd Soproni Tamás polgármestert aláírásoddal, hogy a kormánnyal folytatott tárgyalásain még nagyobb erővel tudja képviselni a terézvárosiak és a budapestiek érdekeit!

ÍRD ALÁ A PETÍCIÓNKAT!

Aláírásommal támogatom a Podmaniczky park létrejöttét, és felkérem Soproni Tamás polgármestert, hogy képviselje ezt az álláspontot a kormánnyal folytatott tárgyalásai során.
Petíció (általános)
Momentum logó

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2022 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]