MARADJON MINDENKI ÜNNEPE A MÁJUS ELSEJE!

Szolnokon eddig a Tiszaligetben került megrendezésre a majális, pártpolitikától függetlenül, családi ünnepnapként. 2012 óta a szolnoki Sportcentrum rendezte az eseményt, de az idei szervezést már nem vállalják.

A fideszes polgármester bejelentette, hogy az ünnepségre idén is sor kerül, mégpedig az Ormos Imre parkban, a Tallinn Városrészért Egyesület, a Széchenyi Városrészért Egyesület és a Pletykafaluért Egyesületnek köszönhetően. Sajnos mind a három egyesület a Fideszhez köthető, az elnökeik regnáló fideszes önkormányzati képviselők és egy a Fidesz által támogatott álcivil. Mi úgy látjuk, hogy a Fidesz a szolnoki majálist kampánycélra felhasználva teljes mértékben ki akarja magának sajátítani.

Ne hagyjuk, hogy a majális a Fidesz által kisajátított Ormos Imre Parkban kerüljön megrendezésre, hanem továbbra is mindenki ünnepe maradhasson a megszokott helyén, a szolnoki Tiszaligetben!

ÍRD ALÁ A PETÍCIÓNKAT!

Aláírásommal támogatom, hogy a május 1-i ünnepség ne a Fidesz által kisajátított Ormos Imre Parkban kerüljön megrendezésre, hanem csakúgy, mint eddig, továbbra is mindenki ünnepe maradhasson a megszokott helyén, a szolnoki Tiszaligetben.

Petíció (általános)

Adatvédelmi tájékoztató

Copyright © 2023
Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

Momentum Mozgalom
1024 Budapest, Rózsahegy utca 1-2. I/1.
Budapest, Pf. 684.

[email protected]

Momentum logó