Elítéljük Budaházy György és társainak szabadon engedését!

Budaházy Györgyöt alapos indokkal, jogosan ítélték börtönbüntetésre. Ő és társai Molotov-koktélos és bombatámadásokat hajtottak végre, gyújtogattak, képviselőket vertek meg vascsövekkel, kisebbségek ellen léptek fel.

Éppen ezért érthetetlen és vérlázító, hogy Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette Budaházy Györgyöt és bűntársait, akik ennek köszönhetően szabadlábra kerültek.

A kegyelmet az elítélt részéről sem egészségügyi, sem családi, sem egyéb okok nem indokolták. Öncélú, politikai döntés született.

Budaházyék újbóli színre lépése miatt most sokakban jogos félelem ébredt! És nemcsak az újra köztünk járó terroristák miatt, hanem a hatalom arroganciája miatt is.

Szégyen, hogy az ország vezetése a terroristákat szabadon engedi, az oktatásért és a tanáraikért tüntető gyermekeinket pedig megverik és könnygázt fújnak az arcukba.

Az elnöki kegyelem azt üzeni, hogy magyar állampolgárok, kisebbségek, politikusok elleni erőszak elfogadható, bocsánatos bűn. Ha nem akarunk félelemben élni, akkor nem tűrhetjük mindezt szó nélkül!

Felszólítunk minden jóérzésű embert, aki elutasítja az erőszakot, aki elítéli a terroristák szabadon engedését és az állam összekacsintását az erőszaktevőkkel, hogy írja alá a petíciónkat!

ÍRD ALÁ A PETÍCIÓNKAT!

Aláírásommal tiltakozom az ellen, hogy a köztársasági elnök visszaélt a kegyelmi joggal, és a kormányzó hatalom céljaira használja fel azt.

Petíció (általános)

Adatvédelmi tájékoztató

Copyright © 2023
Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

Momentum Mozgalom
1024 Budapest, Rózsahegy utca 1-2. I/1.
Budapest, Pf. 684.

[email protected]

Momentum logó