Paróczai Anikó

Paróczai Anikó

A Momentum elnökségi tagja, önkormányzati képviselő, Budapest XIX. kerület, 9-es sz. választókörzet

2019. október 13-án önkormányzati képviselőnek választottak Kispesten. Immáron közel másfél éve a politikai kultúraváltásért és Kispest átláthatóságáért dolgozom, mert hiszem, hogy a korrupciónak nincsen színe.

2012-ben épp beleestem az első évfolyamba, amelynél megvágták a közgazdászok állami finanszírozását. Ez a családunkra hatalmas anyagi terhet rótt, én pedig első kézből tapasztalhattam meg, hogy pártunk és kormányunk hogyan priorizál: ugyanebben az évben adták át Debrecenben a Nagyerdei Stadiont, amely 11,5 milliárd forintból épült fel.

Az egyetem utolsó évében Franciaországba költöztem, ahol gyakornokként dolgoztam egy francia divatcégnél. 2017 nyarán azonban megláttam a Momentum programbemutató rendezvényét, és eldöntöttem: hazatérek, hogy MAGYARORSZÁGON DOLGOZZAK A HAZÁMÉRT, EGY JOBB, ÉLHETŐBB, SIKERESEBB ORSZÁG MEGTEREMTÉSÉÉRT! Feladtam a biztos megélhetést kínáló külföldi karrier lehetőségét, és itthon vállaltam munkát, ami mellett szabadidőmben a Momentumban kezdtem dolgozni a rendszerváltásért, és a politikai kultúraváltásért.

Hiszem, hogy a Momentum Mozgalom az a hely, ami visszaadja a reményt a változást akaró és azért tenni is hajlandó magyarok sokaságának. 

Vagyonnyilatkozatok:

2019 | 2020 | 2021