Összefogás a Terézvárosban: Soproni Tamás a polgármesterjelölt

Szerző: | júl 11, 2019 | Budapest

A Momentum korábbi alelnöke lett az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje. Soproni Tamás július 11-én a Kodály Körönd kiégett épülete előtt tartott sajtótájékoztatóval nyitotta meg kampányát.

Terézvárosban megszületett a teljes ellenzéki összefogás. Az összes ellenzéki párt – a Momentum, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik – támogatásával indul a VI. kerület polgármesterjelöltjeként Soproni Tamás, a Momentum volt alelnöke. A szövetségre lépő szervezetek megállapodtak abban is, hogy minden körzetben közös jelölteket állítanak a Fidesz jelöltjével szemben.

A kampánynyitó eseményen Soproni bemutatta a kerületet érintő legfontosabb elképzeléseit. Az együttműködő pártok közös programmal, egységes kampányra készülnek.

Az Európai Parlamenti választások eredménye világosan megmutatta, hogy a választók változást szeretnének, nemcsak Budapesten, de Terézvárosban is. A Fidesz helyi és országos politikáját a VI. kerületben az emberek többsége egyértelműen elutasítja. A teljes körű együttműködésnek köszönhetően 2019-ben valódi esély nyílik arra, hogy Terézvárosnak új polgármestere és új vezetése legyen.

Soproni Tamás kampányáról további részleteket találtok a sopronitamas.hu weboldalon.

Ez AZ a Budapest