Országos Előválasztási Bizottság: Csak hétfőn folytatódik az előválasztás

Szerző: | szept 18, 2021 | Magyarország

Az OEVB közleménye szerint reggel 6 óra és délelőtt 10 között a változást akaró választók tömegei mellet más valakik is érdeklődtek az előválasztás iránt: jelenleg ismeretlen eredetű tömeges terhelés érte az előválasztás háttérrendszerét – olvasható az Országos Elválasztási Bizottság közleményében. Mint írják: „Nem sima túlterhelés vagy jól ismert támadási formák, hanem egy összetettebb, több lépcsőből álló visszaélés történhetett, ezért a szavaztatási folyamatot leállították.”

Az OEVB a közleményben hangsúlyozta, hogy az előválasztás az eredeti terveknek megfelelő formában 2021. szeptember 20-án, hétfőn 7:00 órakor folytatódik. Hozzátették: az eddig lezajlott előválasztási folyamattal kapcsolatos további döntéseket az Országos Előválasztási Bizottság a következő 24 órában tárgyalja.

A hat párt egyetért abban, hogy ebben a helyzetben a legfontosabb a következő: ismeretlen eredetű akadályok nehézségeket ugyan okozhatnak, de nem állíthatnak meg minket! Az előválasztás hétfőn folytatódik, válasszuk meg közösen Magyarország következő miniszterelnökét és képviselőjelöltjeit!

A közlemény teljes szövege az alábbi linken érhető el:

Hétfőn tehát folytatódik az előválasztás, nagyon köszönjük a türelmeteket addig is!

Üdvözlettel,
Momentum Mozgalom

Ez AZ a Budapest