Nagy Károly képviselőjelölt – Budapest 15. OEVK

Nagy Károly visszalépett  Kunhalmi Ágnes (MSZP-Párbeszéd) javára


Indítsuk be együtt Pestszentlőrincet és Pestszentimrét!

Nagy Károly vagyok, a Momentum Mozgalom Budapest 15. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Sokan érezzük úgy, hogy a politikusok nem az embereket képviselik, sokkal inkább pártérdekeket, és saját anyagi gazdagodásukat tartják szem előtt. Sokan gondolják azt, hogy a politikával nem érdemes foglalkozni, hiszen úgysem változhat semmi. Határozottan hiszem, hogy ez nem így van!

A Momentum megalakulásával létrejött az új politikai generáció vezető közössége. Létrejött az a közösség, amely átlép a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni országunk számára!

Az Ön képviselőjelöltjeként azért szeretnék dolgozni, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát. Végre egy boldog, derűs, élhető Magyarországot teremtsünk, ahonnan barátainknak, családtagjainknak ne kelljen elmenniük, és ahová érdemes legyen hazajönniük!  Mindehhez azonban szükségem van az Ön segítségére és támogatására. Hiszek abban, hogy a keményen dolgozó, becsületes magyar állampolgárok többet érdemelnek annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számukra. Hiszek Magyarországban, és bízom abban, hogy áprilistól az Önök képviselőjeként dolgozhatom azért, hogy elérjük céljainkat, és hogy országunk ismét a béke, a fejlődés és stabilitás útjára lépjen! Ehhez kérem az Önök segítségét és támogatását!

Nagy Károly
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva