Molnár Dániel képviselőjelölt – Fejér 03. OEVK

Molnár Dániel vagyok, a Momentum Mozgalom helyi képviselőjelöltje. Bicskén nőttem fel és jelenleg is itt élek. Helyben jártam iskolába, nyaranta barátaimmal a Velencei-tóra jártunk strandolni, tinédzserkoromban pedig az akkori zenekarunkkal bejártuk a környéket koncertjeink során.

Agrármérnök végzettségem és munkám mellett környezetmérnöki tanulmányokat végzek, részt vettem a Momentum agrárprogramjának megalkotásában. Kiemelten fontosnak tartom a vidék fejlesztését, hogy munkahelyekért és szolgáltatásokért ne kelljen a fővárosba vagy megyeszékhelyekre ingáznunk.

Azért csatlakoztam a Momentumhoz, mert hiszek abban, hogy Magyarország sikeres lehet. Ehhez viszont változásra van szükség, egy olyan friss politikai erőre, ahol végre a cselekvő embereké a főszerep, nem pedig a korrupt politikusoké.

Mindent megteszek azért, hogy közösen leszámoljunk a rendszerszintű korrupcióval és az évtizedek óta fennálló uram-bátyám rendszerrel, mert ezek ellehetetlenítik Magyarország fejlődését. Szemeim előtt egy gazdaságilag stabil, fejlődő és békés Magyarország lebeg, ahol érdemes élni, ahova érdemes hazajönni.

Bízom benne, hogy céljaim elérésében az Ön támogatására is számíthatok.

Fejér 03. OEVK – Molnár Dániel
Facebook |  E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva