Miskolczi László lesz a Momentum polgármesterjelöltje Szolnokon

Szerző: | okt 16, 2023 | Magyarország

A 2024-és önkormányzati választásokon Miskolczi László fog indulni a Momentum polgármesterjelöltjeként Szolnokon. Ezt Miskolczi és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője a Facebookon jelentették be.

A bejelentésről szóló videóban Gelencsér kiemelte:

„A Momentumban országszerte és az Európai Unióban is azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát. Ehhez pedig a helyi problémák valódi megoldására van szükség, hogy eljöhessen az őszinte önkormányzatok korszaka. A Holnap Magyarországához azonban a Holnap Vezetőire van szükség. Miskolczi László egy ilyen vezető.”

Miskolczi szerint a kormány hibájából Szolnok is tapasztalt már eleget és a város turisztikai lehetőségei kihasználatlanok.

„A Hetényi Géza kórházban tapasztalt problémák, a rossz közbiztonság és a szemetes, elhanyagolt közterületek a szolnokiak életet nehezítik. Én 45 éve itt élek Szolnokon és hiszem, hogy közösen egy olyan várost tudunk építeni, amelyet minden szolnoki megérdemel” – mondta Miskolczi.

A Momentum polgármesterjelöltje a hétvégén vehette át a Pro Vita díjat és az “Az élet mentésében tanúsított példamutató magatartásért” járó erkölcsi elismerést, amelyet azon emberek kaphatják, akik önzetlen módon szeretteiknek adományozták egyik veséjüket vagy májuk egy darabját.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest