Tanár és orvos került a Momentum elnökségébe

Szerző: | aug 19, 2017 | Hírek

A Momentum küldöttgyűlése egy tanárt és egy orvost, Dukán András Ferencet és Cseh Katalint választotta be a Momentum elnökségébe.

Dukán András Ferenc 4 éve dolgozik tanárként, matematikát és etikus vállalkozói ismereteket tanít. 2016 tavasza óta a Momentum közösségének tagja. Eddig a párt oktatási programján dolgozott, illetve a csepeli alapszervezetet vezette.

Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens, emellett Hollandiában egészségügyi közgazdaságtan szakon végzett. A Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja. Az elmúlt fél évben a Momentum egészségügyi programján dolgozott, emellett a párt nemzetközi kapcsolatainak kiépítését segítette.

Az elnökség új tagjai is egyetértenek a bal- és jobboldali szembenállás meghaladásának szükségességével, és azzal, hogy a saját, Magyarországról alkotott jövőképünket képviselve kell politizálnunk.

Velük legközelebb augusztus 20-án lehet találkozni, amikor a Momentum bemutatja a Cselekvés Köreit és az ehhez tartozó platformot, hogy eszközt adhassunk azok kezébe, akik szeretnének egy tettrekész közösség részévé válni.

Az elnökség tagjai, balról jobbra: Soproni Tamás, Orosz Anna, Fekete-Győr András, Dukán András Ferenc, Cseh Katalin.
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest
Beszéljük meg Zalaegerszeg