Margrethe Vestager is részt vesz az Európameneten

Szerző: | ápr 24, 2019 | Európa, Magyarország

 

Május 1-jére a Momentum meghirdette az Európamenetet, mellyel nem csak a csatlakozás 15. évfordulójára emlékezünk meg, de arra az üzenetre is, amit ezzel a lépéssel Magyarország az egész világnak üzent: mi, magyarok, Európához tartozunk!

Ennek megerősítéseként csatlakozik hozzánk az európai pártcsaládunk, az ALDE néhány csúcsjelöltje is, akik Dr. Cseh Katalin mellett a “Team Europe” tagjai.

 

Az eseményen vendégünk lesz Margrethe Vestager, az EU versenyjogi biztosa, akit az elmúlt évek legsikeresebb EU-s biztosaként értékelnek – ezt többek között annak köszönheti, hogy mandátuma alatt számos multinacionális céggel szemben lépett fel hatékonyan. Vestager mellett részt vesz a demonstráción Emma Bonino római szenátor, egykori olasz külügyminiszter, és Luis Garicano spanyol közgazdász is, akik szintén az ALDE csapatának tagjai.

 

A külföldi vendégek mellett felszólalnak majd itthoni politikusaink, többek között dr. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője, Fekete-Győr András, a párt elnöke, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, valamint a V21 csoport képviseletében Balázs Péter volt külügyminiszter és EU-biztos is.

 

Az Európamenet! részletes leírása az alábbi linken található meg: https://www.facebook.com/events/877933252572669/

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest