Mándi László

Mándi László

Önkormányzati képviselő, Debrecen, kompenzációs lista

Debrecenben születtem 1985-ben, azóta is itt élek. Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász és mérlegképes könyvelő vagyok, jelenleg is gazdasági társaságok könyvelésével foglalkozom vállalkozásomban. Középfokon beszélek angolul.

2017-ben csatlakoztam a Momentumhoz. A Debreceni helyi szervezet alapítójaként előbb alelnökként, majd 2018 és 2020 között helyi és megyei elnökként építettem a Momentum debreceni közösségét. 2020 óta a párt országos elnökségének tagjaként és az Országos Választmány elnökeként dolgozom a 2022-es kormányváltáson, és egy emberibb Magyarország felépítésének előkészületein.

A Momentumban a gazdaságpolitika mellett kiemelten foglalkoztat a vidék Magyarországának helyzete. Saját szememmel látom, hogy a 2010 utáni vidékpolitika elsődleges célja a települések túszul ejtése, és kevesek meggazdagodása volt, miközben az igazi problémákra nem sikerült valódi válaszokat adni. 2022 nemcsak lehetőséget kínál számunkra, hanem komoly felelősséget is ró ránk, hogy jobban, tisztességesebben, és az emberek érdekeit szem előtt tartva kezdjünk el munkálkodni egy mindenki boldogulását segítő Magyarország megteremtésén.

Vagyonnyilatkozatok:

2019 | 2020 | 2021